Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Carte, Sistemul de management al sigurantei alimentului
50 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
(VOLUMUL 1 – PARTEA GENERALĂ)
Sistemul de management al siguranţei alimentului reprezintă o necesitate a
perioadei actuale având în vedere liberalizarea comerţului cu produse şi servicii.

Alimentul
asigură şi menţine viaţa şi sănătatea, reface şi regenerează capacitatea de muncă a
omului, ca principal factor activ în dezvoltarea societăţii. Dar alimentul, pe lângă ansamblul
proprietăţilor sale nutriţionale, trebuie sa aibă şi o calitate igienică dată de nivelul
conţinutului în substanţe toxice sau microorganisme patogene care prin consum pot afecta
sănătatea consumatorului.

Primul volum “Partea generală†cuprinde toate aspectele necesare referitoare la
cunoştinţele de igienă a alimentului pe care trebuie să le deţină orice specialist din
sectorul agro-alimentar atunci când produce, procesează, transportă, comercializează şi
consumă produsul alimetar.
Conţine şi seria de standarde SR 13462 – Igiena agroalimentară.
Din Gura in Gura